A Ganoderma Kft. televíziós műsorokból kiragadott részletekkel is népszerűsíti Ganoderma (Pecsétviaszgomba, Reishi) gombából készült termékeit. Ezekben a videókban Prof. Dr. Fachet József és Varga Gábor (a Max-Immun Kft. szaktanácsadója és kutató-fejlesztője) beszél jótékony hatású gombáról, illetve betegek is megszólalnak. Ez a gomba, az úgynevezett PATKÓNYELV GOMBA, mely nem azonos a Ganoderma Kft. és hálózata által forgalmazott  termékekkel.
   A műsorokhoz a Ganodema Kft.-nek és MLM rendszerének semmi köze. Rákbetegeknek nem javasolt, hogy mesterségesen édesített gombaporokat fogyasszanak!
   A Max-Immun Kft. szaktanácsadói és  kutató-fejlesztői (Prof. Dr. Fachet József és Varga Gábor) elhatárolódnak a Ganoderma Kft. termékeitől és marketingstratégiájától, mely egyértelműen alkalmas a vásárlók és súlyos betegek megtévesztésére. A fent említett videókat,  a Max-Immun Kft. beleegyezése nélkül használják fel!
 
     A megtévesztett fogyasztók a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez fordulhatnak (Cím: 1088 Budapest, József krt. 6., Központi telefonszám: 061/459-48 00 Fax szám: 061/210-46 77)!

       Ha kiváncsi a teljes riportokra a PATKÓNYELV gombáról, akkor az alábbi linkre kattintva megnézheti őket teljes hosszukban:
Max-Immun riportok a patkónyelv gombáról!